Serviciile noastre

Servicii optimizare pentru motorul de cautare Google

Pentru a obtine mai multe rezultate, ne asiguram ca toate canalele dumneavoastra de marketing digital sunt integrate impreuna.

Livram rezultate.

Implementam strategii SEO dupa ce analizam in mod constant performanta si ajustam tactica pentru a obtine rezultatele dorite. In timp ce respectam cele mai bune practici SEO, ne asiguram ca acestea sunt adaptate la necesitatile specifice fiecarui client si ca strategiile sunt orientate spre rezultate.

1 +
Ani experienta
1
Clienti
0 K+
Cautari imbunatatite

Ce facem?

Lucram in parteneriat cu clientii pentru a dezvolta si implementa tactici de marketing online care sa conduca la cresterea traficului, a notorietatii si a veniturilor.

Investiti inteligent si obtineti vizibilitate pentru afacerea dumneavoastra.

Studierea cuvintelor cheie

Analizam cuvinte si expresii relevante, pentru a dezvolta o strategie eficienta

Stabilirea cuvintelor cheie

Identificam cuvintele si expresiile relevante, care sa ajute site-ul sa se pozitioneze cat mai bine in motoarele de cautare.

Optimizarea reputatiei site-ului dumneavoastra

Se implementeaza strategia pentru a imbunatati autoritatea site-ului

Performanta

In mainile potrivite, SEO poate atrage noi potentiali clienti pe site-ul dumneavoastra.

Obiectiv

Atragerea de trafic organic pe site-ul web prin poziționarea acestuia cât mai sus în rezultatele de căutare relevante pentru cuvintele cheie aferente si imbunatatirea autoritatii in Google (domain rating in Google).

Ce facem sa indeplinim obiectivul?

Crestem autoritatea site-ului in maniera organica astfel: optimizam continutul si structura site-ului pentru a obtine un clasament cat mai inalt in rezultatele organice ale motoarelor de cautare. Practicile noastre includ cercetarea cuvintelor cheie relevante pentru site-ul web, crearea de continut unic si de calitate, construirea de legaturi relevante (backlinks) de pe alte site-uri web si optimizarea tehnica a site-ului web. Aceste proceduri odata realizate, isi mentin efectul pe termen lung, in opozitie cu reclamele platite.

Ce nu facem?

Reclame platite (cele din rezultatele Google care apar cu “Sponsorizat”), care au efect pe termen scurt (cat dureaza bugetul alocat reclamelor platite). Expunerea pe Google se termina odata cu bugetul alocat.

Doriti sa colaboram?

Colaborati cu profesionisti pe care sa va puteti baza. Construim parteneriate prin comunicare, transparenta si rezultate.